HVAD GØR VORES PIZZAER SÅ GODE?
FLERE TING
SKABER DEN PERFEKTE PIZZA
VORES ORIGINALE STENOVN FRA PAVESI I MODENA
Vores helt specielle stenovn fra Pavesi i Modena, er det varme hjerte i vores pizzabageri, og det er hér magien sker.
Ovnen opvarmes til den rette temperatur på over 300 °C af brænde fra nordisk skovbrug. Det sikrer, at bagning og smag er i top.
Pizzaerne cirkulerer inde i ovnen for at sikre en ensartet afbagning hele vejen rundt.
VORES DEJ, OST OG RÅVARER
Vores dej
Vi bruger italiensk hvedemel Tipo 00, som er kendt for at skabe den lækreste sprøde og luftige skorpe. Dejen hviler i mindst 48 timer, hvilket giver den bedste smag.
Vores specielle osteblanding
Vi blander selv vores ost for at opnå den perfekte smag og konsistens. Blandingen består af gouda, cubetti og bufala-mozarella.
Vores råvarer
Når ovn, dej og ost er på plads, går vi naturligvis heller ikke på kompromis med de øvrige råvarer. Så vidt det er muligt anvender vi italienske råvarer, og ellers danske råvarer i samme høje kvalitet.
VORES BEDSTE PIZZARÅD
Vores bedste pizzaråd
Vi skærer ikke din pizza ud for dig, og det er helt bevidst. Gør vi det, vil fyld, saft og olie løbe ned i revnerne og gøre den sprøde pizzabund blød og kedelig, og bunden på æsken våd.
Har du langt hjem, og ønsker du at varme din pizza inden du nyder den, så varm en tør stegepande op til god temperatur. Læg et pizza-slice på panden i et minut eller to, og bunden er sprød og som ny igen.
Hvid pizza
Hvid pizza er som en normal pizza, blot uden tomatsauce.
Allergener
Du er altid velkommen til at kontakte vores personale, som kan informere om aktuelle allergener. Kontakt os enten mundtligt eller skriftligt.
Gluten
Alle vores pizzaer kan laves glutenfri for et tillæg på 30 kr. – dog ikke #7 Calzone. Vi kan ikke garantere et 100 % glutenfri miljø, og der kan være spor af gluten.
VORES ØVRIGE INFO